Erven Advocatuur Wie is Tinie Erven Rechtsgebieden Bereikbaarheid Vraag en antwoord Vacature
Erven Advocatuur
Wie is Tinie Erven

Op dit moment is Tinie Erven als advocaat werkzaam.

De telefoon wordt aangenomen door hetzij een secretaresse hetzij een ROC-stagiaire (we zijn al jaren erkend leerbedrijf).

Tinie Erven is sinds 1 januari 2003 in Flevoland werkzaam als advocaat, eerst in Almere en nu in Lelystad. Zij is sinds 1999 als advocaat werkzaam. Dat is ze met veel plezier en zoals ze zelf zegt, voelt ze zich in het vak als een vis in het water.

De liefde voor water komt tot uiting in haar hobby, ze is namelijk een fervent zeezeilster. Dit laatste en het vorige kantooradres Botter (een boot) inspireerde haar voor het kantoorlogo met verschillende tinten blauw.

Zij is niet alleen juriste maar ook pedagoge. Als juriste is zij in Amsterdam afgestudeerd op het rechtsgebied
strafrecht en als pedagoge op het terrein van het geven van opvoedingsvoorlichting en -begeleiding.

Als rode draad door haar carrière loopt de positie van kinderen in problematische situaties zoals bijvoorbeeld bij echtscheiding maar ook bij mishandeling of contact met politie en justitie. Ze heeft onderzoek kunnen doen dankzij subsidie door Kinderpostzegels en heeft gewerkt bij bijvoorbeeld de Universiteit van Utrecht, Raad voor de Kinderbescherming en de Sociale Dienst. Ze heeft een aantal jaren in gemeentelijke Commissies voor Bezwaar en Beroep gezeten.
Sinds 2012 is ze ook werkzaam als plaatsvervangend raadsheer bij het Gerechtshof te 's-Hertogenbosch bij de sector civiel.


Erven Advocatuur | Wie is Tinie Erven | Rechtsgebieden | Bereikbaarheid | Vraag en antwoord | Vacature | Disclaimer